نام كاربري
كلمه رمز ثبت نام

  جستجو:   | جستجوي پيشرفته
ويژگي هاي امنيتي IE 8

ثبت شده توسط ثبت شده توسط سعيد حداديان
تاريخ ثبت تاريخ ثبت: 1387/04/14 - 13:26:54
تعداد نمايش تعداد نمايش: 175

افزودن به حساب شما در Digg افزودن به Digg  

IE 8 در مقابل هکرها و متجاوزان رايانه اي قدرتمند تر مي شود.

مايکروسافت مرورگر آينده خود Internet Explorer 8 را با اصلاح هاي امنيتي در مقابل هکرها و متجاوزان رايانه اي قدرتمند تر مي کند. Eric Lawrence مدير برنامه هاي امنيتي Internet Explorer گفت که نسخه Beta 1 مرورگر IE 8 داراي قدرت دفاعي بيشتري بر ضد آسيب پذيري ها و سارقين اينترنتي مي باشد. از ديگر ويژگي هاي اين نسخه مي توان به امکان highlight کردن URL ها اشاره کرد.  مسير هاي آپلود فايل نيز به حالت فقط خواندني تغيير يافته اند. اين ويژگي، هکرها را از دسترسي مستقيم به مسير فايل هاي مهم منع مي نمايد. در ادامه اين ويژگي ها را مورد بررسي قرار مي دهيم.

مي توان گفت که مهمترين ويژگي اضافه شده به مرورگر، قابليت فــيلتر XSS (يک نوع آسيب پذيري) مي باشد. اين ويژگي به جلوگيري از سرقت اطلاعاتي نظير سرقت کوکي ها و غيره کمک مي کند. Lawrence علي رغم اين ويژگي هاي امنيتي اعلام کرد که دارندگان سايت ها نبايد خيال شان از بابت اين موارد امنيتي راحت باشد. وي اضافه کرد: "از آنجا که اين ويژگي فقط در مرورگر IE 8 وجود دارد، براي دارندگان سايت ها لازم است که تدابير امنيتي اضافه اي بر سايت هاي خود اعمال کرده و اقدام به حذف آسيب پذيري XSS نمايند. جلوگيري از XSS در خود سرور سايت بسيار ساده تر از اين است که در مرورگر جلوي آن گرفته شود."

همان طور که قبلا نيز اشاره شد، IE 8 در مقابل سارقين اينترنتي نيز داراي امنيت و حفاظت مي باشد. وقتي که از سايتي بازديد مي نماييد، آدرس آن سايت در بين سايت هايي که در مورد سرقت اطلاعات شناخته شده هستند بررسي شده و سايت هاي مشکوک با يک پس زمينه قرمز و بهمراه يک پيام اخطار نمايش داده خواهند شد. يکي ديگر از ويژگي هاي اين نسخه امکان highlight (پر رنگ کردن) URL ها مي باشد که به کاربران اجازه مي دهد آدرس هاي مناسب را با رنگ سياه highlight نمايند. از ميان اين آدرس ها، آنهايي که مشکوک باشند با رنگ خاکستري نمايش داده خواهند شد.

شايد گاهي اوقات پيش آمده که مجبور شده ايد فايلي را از طريق مرورگر خود آپلود نموده و قبل از آن مسير فايل را تعيين کنيد. Lawrence گفت هکرهاي حرفه اي پس از آپلود فايل توسط کاربر مي توانند محل اطلاعات و فايل هاي با ارزش را مسيريابي نمايد. براي جلوگيري از اين خطر IE 8 داراي امکاني بوده که آپلود فايل را کنترل مي کند. براي آپلود فايل شما مي توانيد فايل مورد نظر را انتخاب کرده يا نام آن را تايپ کنيد؛ اما اکنون مسير دايرکتوري، فقط خواندني (read-only) خواهد بود. Lawrence اضافه کرد که IE 8 در هنگام آپلود تنها نام فايل را ثبت خواهد کرد نه آدرس کامل آن را.

هم اکنون شما مي توانيد نسخه Beta 1 مرورگر IE 8 را دانلود نماييد. حجم اين نسخه حدودا 14.5 مگابايت مي باشد. Lawrence قول داده که نسخه Beta 2 در ماه آگوست ارائه خواهد شد.

دانلود نسخه Beta 1 مرورگر Internet Explorer 8

 


افزودن به حساب شما در Digg افزودن به Digg  


نظرات كاربران در مورد اين خبر نظرات كاربران در مورد اين خبر ()
hamed نوشته است:
ممنون سعيد جان.
------------
تا الان که من خيري از Internet Explorer نديدم جز براي برخي سايت هاي غير استاندارد ايراني که فقط با IE درست کار مي کنند، اميدوارم اين نسخه بتونه حرفي براي گفتن داشته باشه.

+ جمعه 14 تير 1387 - 01:32:11 بعد از ظهر

saeed نوشته است:
منم اميدوارم.

اين IE7 که سرعتش خيلي کند بود. اميدوارم IE 8 بهتر باشه. البته IE هر جور هم که باشه باز هم من Firefox رو بهش ترجيح ميدم.

+ جمعه 14 تير 1387 - 01:38:45 بعد از ظهر

ويژگي هاي امنيتي IE 8


امتياز فعلي:   5


عناوين و اطلاعات بيشتر مشابه با اين خبر
مايكروسافت اولين برنامه‌اش را براي iPhone ارائه نمود
TouchHD، رقيب جديد iPhone
Gmail مي تواند اين امکان را به نفوذگران بدهد تا ايميل ارسال کنند
OutRun جدید در راه است؟
Google Chrome به جمع مدعيان پيوست؟
ویندوز 7 مایکروسافت : یک راز
Fedora 10 آلفا منتشر شد
لپ تاپي با دو کارت گرافيک
| ابزارها | عناوين اين هفته | آخرين دانلودها | بازي هاي آنلاين

کليه حقوق متعلق به وب سايت GTPLand مي باشد
Powered By SMP Version 1.0.0 Beta
Copyright 2006-2009, GTPLand