نام كاربري
كلمه رمز ثبت نام

  جستجو:   | جستجوي پيشرفته
اینتل جزئیات مربوط به هسته جدید را شرح می دهد

ثبت شده توسط ثبت شده توسط SAMPro
تاريخ ثبت تاريخ ثبت: 1387/06/01 - 6:24:02
تعداد نمايش تعداد نمايش: 190

افزودن به حساب شما در Digg افزودن به Digg  

اینتل از پردازشگری رو نمایی کرده است که از سال 2009 به بعد هسته خط تولیداتش را شکل خواهد داد .

جزئيات مربوط به Nehalem ، که حالا به صورت رسمي به آن i7 گفته مي شود ، به فروم توسعه دهندگان اينتل در سانفرانسيسکو داده شده است .
اين چيپ در کامپيوتر هاي لپ تاپ ها , دسکتاپ و سرور ظاهر خواهد شد و اينتل با استفاده از آن ها مي تواند قابليت پردازش ، انرژي مصرف شده و بهبود گرافيک را تقويت کند .
Rajesh Kumar يکي از مردان اينتل مي گويد : "Nehalem براي سال هاي آينده ستون فقرات اينتل خواهد شد".
قدرت توربيني
او مي گويد : "اين بهترين دو جهان را ارائه مي دهد " . اگر به طور کافي نو آوري و ابتکار ايجاد کني "کارايي بالاتر و مصرف انرژي بهينه تر " دو مورد ناسازگار نيستند.
با Nehalem اينتل توابع حافظه و پردازش را در عوض دو چيپ درون يک چيپ ترکيب کرده است . يکي از قويترين هسته پردازشگران i7 نتايجي مشابه با تعداد هشت هسته پردازشگر روي يک چيپ واحد را دارد .
اينتل مدعي نوعي نوآوري در خانواده محصولاتش است که پهناي باندي سه برابر نسل قبلي تراشه هايش و دو برابر کارايي انيميشن هاي سه بعدي را ارائه مي دهد .
Nehalem در سايه "حالت توربيني" قابليت کاهش ميزان مطالبه خودش را براي انرژي دارد يعني قسمت هايي که هنوز استفاده نشده اند را خاموش مي کند .
اينتل مي گويد که در طراحي Nehalem سرعتي که در آن داده ها مي توانند از حافظه به درون ميکروپروسسور مبادله شوند را تقويت کرده است .
با اين تکنولوژي اينتل قابليتي را تطبيق داد که AMD رقيب ، براي پنج سال است از اين تکنولوژي در پردازشگر Opteron خودش استفاده مي کند .
Randy Allen نايب رئيس ارشد AMD مي گويد هسته جديد اينتل پيشرفت هاي خود را در راهي دارد که AMD را سردمدار کارائي و مصرف انرژي بهينه حفظ مي کند .


افزودن به حساب شما در Digg افزودن به Digg  


نظرات كاربران در مورد اين خبر نظرات كاربران در مورد اين خبر ()
hamed نوشته است:
ممنون علي جان، عالي بود فقط متوجه اين بخش از متن خبر نشدم:
"Randy Allen نايب رئيس ارشد AMD مي گويد هسته جديد اينتل پيشرفت هاي خود را در راهي دارد که AMD را سردمدار کارائي و مصرف انرژي بهينه حفظ مي کند ."

+ جمعه 01 شهريور 1387 - 05:38:52 بعد از ظهر

SAMPro نوشته است:
خواهش می کنم
سادس که ...
این متن اصلی :
Randy Allen, a senior vice president at AMD, said that it had its own advances on the way that will keep AMD ahead on performance and power efficiency.

ببین یعنی اینتل هر کاری بکنه و هر جور راهی رو پیش ببره AMD هنوز هم سردم دار کارانی و مصرف انرژی بهینه هستش .

+ جمعه 01 شهريور 1387 - 07:07:46 بعد از ظهر

hamed نوشته است:
مرسي علي جان، الان گرفتم قضيه رو البته من که خودم شخصا کارايي Intel رو بهتر ديدم، البته در نوع Pentiumش چون Celeron هاش زياد تعريفي نيست، ولي AMD به نظر من راحت تره.
+ شنبه 02 شهريور 1387 - 12:29:23 قبل از ظهر

SAMPro نوشته است:
خواهش می شه.
فقط می شه بگی منظورت از اینکه AMD راحت تره چیه ؟

+ شنبه 02 شهريور 1387 - 11:45:01 قبل از ظهر

hamed نوشته است:
"فقط می شه بگی منظورت از اینکه AMD راحت تره چیه ؟"
البته اشتباه شد من ميخواستم بگم Intel راحت تره چون درصد خرابي اون به نسبت AMD کمتر به نظر ميرسه.

+ شنبه 02 شهريور 1387 - 01:13:43 بعد از ظهر

shahram maleki نوشته است:
دوستان اگه طبق قانون مور حساب کنیم سال 2011 سال تحول عظیم صنعت سخت افزار خواهد بود.
من و تمام دوستانم گرفتیم تا در سال 2011 سیستم مون رو آپگرید کنیم. به هزاران دلیل که اینجا نمیشه گفت.
به شما هم توصیه می کنم همون سال سیستم بخرید.
اونوقت می فهمید که من راست گفتم.
برای نمونه: در اون سال قراره اینتل با همکاری یک واحد صنعتی در مکزیک پردازنده های اتمی با قدرت نزدیک به ابر کامپیوتر رو معرفی کنه.
تصور چنین چیزی برای من مشکل بود تا وقتیکه یکی از دوستانم Roadmap شرکت اینتل رو که تا سال 2012 رو ترسیم شده بود برام فرستاد.
واقعأ متحیر میشید اگه بگم اون پردازنده ها توانایی کار تا 32 هسته را دارند.

+ يكشنبه 03 شهريور 1387 - 02:32:27 بعد از ظهر

saeed نوشته است:
ممنون علي جان
+ يكشنبه 03 شهريور 1387 - 08:33:14 بعد از ظهر

اینتل جزئیات مربوط به هسته جدید را شرح می دهد


امتياز فعلي:   5


عناوين و اطلاعات بيشتر مشابه با اين خبر
رژه با شکوه منابع سيستمي
HP مدل جديد از سري TouchSmart را عرضه كرد
برنامه ResourceMeter منتشر شد
لپ تاپي با دو کارت گرافيک
لپ تاپ های جدید Toshiba طراحی شده با استفاده از پردازنده CELL
AMD چيپ ست پر قدرتمند "FireStream 9170" را عرضه مي کند.
Guitar Hero III براي PC و مکينتاش
Firefox 2.0.0.7 آسيب پذيري QuickTime را برطرف ساخت
| ابزارها | عناوين اين هفته | آخرين دانلودها | بازي هاي آنلاين

کليه حقوق متعلق به وب سايت GTPLand مي باشد
Powered By SMP Version 1.0.0 Beta
Copyright 2006-2008, GTPLand