نام كاربري
كلمه رمز ثبت نام

  جستجو:   | جستجوي پيشرفته
ويژه: PS3 هک شد

ثبت شده توسط ثبت شده توسط سعيد حداديان
تاريخ ثبت تاريخ ثبت: 1388/11/06 - 1:15:47
تعداد نمايش تعداد نمايش: 361

افزودن به حساب شما در del.icio.us del.icio.us   افزودن به حساب شما در Digg افزودن به Digg  

کرکر iPhone کنسول سوني را بعد از سه سال هک کرد

يک هکر آمريکايي که بخاطر قفل گشايي گوشي iPhone شرکت اپل نامش بر سر زبان ها افتاده بود در گفتگو با خبرگذاري BBC گفت که اکنون PlayStation 3 سوني را نيز هک کرده است. George Hotz در اين مورد گفت که با استفاده از اين هک کاربران مي توانند بازي هاي کپي و همينطور نرم افزارهاي دست ساز را بر روي PS3 اجرا کنند. جالب است بدانيد که اين هک در مورد تنها پنج هفته (البته با يک وقعه طولاني) انجام شده است. او گفت که در حال حاضر نيز در حال بررسي و اصلاحات اين طرح است ولي بزودي جزئيات کامل کار خود را بصورت آنلاين در اينترنت منتشر خواهد نمود.در حالي که نزديک به سه سال از عرضه PS3 مي گذرد، اين کنسول را مي توان تنها کنسولي دانست که تا کنون هک نشده است.

خيلي کنجکاو شديد؟ پس ادامه خبر را بخوانيد

آقاي Hotz در گفتگو با BBC گفت: "[اين کنسول] تصور مي شد که قابل هک شدن نيست، اما چيزي که غير قابل هک باشد، وجود ندارد. با سيستم PS3 هر کاري که دلم بخواهد را مي توانم اکنون انجام دهم. مثل اين است که يک قدرت خارق العاده به من رسيده، اما مطمئن نيستم که چطوري مي توانم از آن به خوبي استفاده کنم."سوني اعلام کرد که در حال بررسي اين گزارش است و قصد دارد اين وضعيت را شفاف سازي کند.

 Hotz گفت کار هک را از تابستان سال گذشته بعد از سه هفته کند و کاو سخت افزاري PS3 آغاز کرده است. بعد از يک وقفه طولاني موفق به هک سيستمي شد که طبق نظر خودش "سيستمي تمام ايمن" بود. وي بيان کرد که در حال حاضر آمادگي بيان جزئيات کامل را در اين مورد ندارد اما در مورد هک بيان کرد که 95% آن نرم افزاري است؛ يعني تنها 5% هک به سخت افزار PS3 مربوط مي گردد. او گفت: "با اعمال يک تغيير سخت افزاري مي تواند ايمني را پايين بياوريد و سپس قادر خواهيد بود بقيه کار را به اتمام برسانيد." Hotz اينطور که بيان داشته است قصد دارد کار هک را ادامه داده و پس از آنکه به نتايج قعطي رسيد همانند دفعه قبل (در مورد iPhone) جزئيات مربوطه را بطور کامل بصورت آنلاين در اختيار ديگران قرار دهد.

سخني جالب از زبان اين هکر جوان: "راستش را بخواهيد من تا حالا يک بار هم با PS3 بازي نکرده ايم. يک بازي دارم اما تا به حال آن را انجام نداده ام."

با استفاده از اين هک، کاربران قادر خواهند بود سيستم عامل هاي ديگر را بر روي کنسول شان نصب کنند و همچنين قادر به اجراي بازي هاي دست ساز خويش نيز خواهند بود. علاوه بر اين کاربران قادر خواهند بود بازيهاي PS2 را نيز بر روي کنسول خود اجرا کنند. همانطور که اطلاع داريد بخاطر تغييرات سخت افزاري کنسول توسط سوني، PS3 هاي اخير قادر به اجراي بازيهاي PS2 نمي باشند. همانطور که انتظار مي رود بازيهاي کپي نيز قابل اجرا خواهند بود.


افزودن به حساب شما در del.icio.us del.icio.us   افزودن به حساب شما در Digg افزودن به Digg  


نظرات كاربران در مورد اين خبر نظرات كاربران در مورد اين خبر ()
farshad evil نوشته است:
مرسی سعید، خیلی جالب بود.
مخصوصا این که تا حالا بازی نکرده باهاش

+ سه شنبه 06 بهمن 1388 - 01:54:32 قبل از ظهر

Soroush نوشته است:
مرسی سعید
===========
زحمت کشدین...بعد از این همه مدت تازه هکش کردن...اگه می دونستم انقدر سخته هکش خودم زودتر دست به کار می شدم...

+ سه شنبه 06 بهمن 1388 - 12:39:04 بعد از ظهر

SilaS نوشته است:
مرسییی
+ سه شنبه 06 بهمن 1388 - 01:47:26 بعد از ظهر

SilaS نوشته است:
این جورج هاتز نابغه هستا .....
+ سه شنبه 06 بهمن 1388 - 01:48:09 بعد از ظهر

IVI4I-I|)Y نوشته است:
مرسی. نسبتا کامل بود.
+ سه شنبه 06 بهمن 1388 - 05:48:04 بعد از ظهر

farshad evil نوشته است:
سعید نسبتا یعنی چی؟
این یه خبر کامل بود

+ سه شنبه 06 بهمن 1388 - 07:35:40 بعد از ظهر

IVI4I-I|)Y نوشته است:
خب خبر کامل به کارهایی که تو این سه سال شده بود برای هک(گر جه نتیجه نداده بودند)‌هم اشاره می کرد:)
+ سه شنبه 06 بهمن 1388 - 07:45:12 بعد از ظهر

farshad evil نوشته است:

+ سه شنبه 06 بهمن 1388 - 08:03:04 بعد از ظهر

مشاهده كامل نظرات
[صفحه 1 از 2] [ 1 ] [ 2 ] [>]

PS3 هک شد


امتياز فعلي:   5
عناوين و اطلاعات بيشتر مشابه با اين خبر
Netflix ديگر در انحصار 360 نيست
با iMo همه بازی های PC را بوسیله آیفون تان کنترل کنید
PS3 Slim رکورد فروش Xbox 360 و Wii را 3 به 1 شکست
PS3 Slim،رؤیایی که تبدیل به واقعیت شد
inFamous هم به دنیای فیلم های سینمایی قدم خواهد گذاشت.
کاهش فروش سخت افزاری و نرم افزاری سونی در سه ماه نخست تجاری 2009
خلاصه: کنترلرهای Dual Shock 3 در رنگ های قرمز و آبی
مایکروسافت:Xbox همراه جزء پروژه های حتمی ماست
| ابزارها | عناوين اين هفته | آخرين دانلودها | بازي هاي آنلاين

کليه حقوق متعلق به وب سايت GTPLand مي باشد
Powered By SMP Version 1.0.0 Beta
Copyright 2006-2010, GTPLand